06 1 700 1414

"A vezetés nem jog az irányításra, hanem felhatalmazás a szolgálatra."

(Dicsőfi Balázs)

"A vezető feladata, hogy olyan körülményeket teremtsen, ahol a megfelelő munkatársak kiváló teljesítményt tudnak nyújtani." (Jim Collins)

Berger Gábor vagyok, a Berger Könyvelőiroda ügyvezető tulajdonosa. Közgazdász, a Rúgd ki a főnököd! Indíts saját vállalkozást!, a Cégalapítás Fiatalon és a 4 Órás Cégvezető című könyvek szerzője. 2009 óta foglalkozunk könyveléssel, székhelyszolgáltatással.

Hiszem, hogy a jó vezető a legbutább ember a cégben, mert minden pozícióra olyan munkatársat vesz fel, aki az adott részterület specialistájaként sokkal jobban ellátja a feladatkörét, mint amire a cégvezető képes lenne.

Ha Ön is szívesen csatlakozna szakmailag kiváló, emberileg szerethető, összetartó csapatunkba, javaslom nézze meg ajánlatainkat!

Nyitott (és betöltött) pozícióink:

Ha szívesen dolgozna velünk, kérem nézze meg ajánlatainkat!

Mérlegképes könyvelő

Komoly könyvelői tapasztalattal bírsz a KKV-szektorban és a lelkiismeretes, alapos munkádért becsülnek meg leginkább?

Megnézem

Könyvvizsgáló

Ha a tények, számok és adatok világa neked az édes-otthon, és érzed a szakmai magabiztosságot, hogy te ellenőrizd a könyvelő csapat munkáját,

Megnézem

Online könyvelő kismama

Egy friss-pici bébivel osztozol életed minden másodpercén – mégis motoszkál benned, hogy úgy csinálnál valamit! Mint régen...

Megnézem

Ügyvéd partner

Ha Ön szívesen dolgozna irodánk partner ügyvédjeként, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Pályakezdő ügyvédek jelentkezését is várjuk.

06 1 700 1414

Irodavezető (front office)

Felelősségteljesebb munkára vágysz, mint kávét főzőcskézni és aktát tologatni? Mennél, tennél, szervezkednél végre egy értelmes munkahelyen?

Megnézem

Irodavezető (back office)

Elkötelezett, eredményorientált, optimista kollégát keresünk. Aki precíz, felelősségteljes munkavégzésével erősíti csapatunkat.

Betöltve

Virtuális asszisztens

Hamarosan hamarosan hamarosan hamarosan hamarosan hamarosan hamarosan hamarosan hamarosan hamarosan

Hamarosan

Adminisztrátor

Dolgoznál valamit az egyetem mellett? De a tanulást is szeretnéd komolyan venni? Pont téged keresünk!

Megnézem