Induló vállalkozóknak segítünk megvalósítani az álmaikat

Ehhez keressük hiteles, megbízható back office irodavezetőnket, akivel kölcsönösen számíthatunk egymásra
Velünk tartasz?
Miért válaszd a Berger Könyvelőirodát?

Induló cégekre, kezdő vállalkozásokra specializálódott könyvelőiroda vagyunk. Vállalkozásindítás, cégalapítás, adótanácsadás, könyvelési feladatok ellátásában, továbbá virtuális iroda szolgáltatással támogatjuk ügyfeleinket.

Szakmailag hiteles, és emberileg is elkötelezett, összetartó csapatunkba keresünk most 1 fő megbízható back office irodavezető munkatársat.

Aki felkészültségével, precíz, felelős munkavégzésével segít nekünk támogatni ügyfeleink biztonságos, sikeres működését.

Lássuk a részleteket >

Nézd meg 2 perces image videónkat >

Ha szeretnéd látni hol fogsz dolgozni, csak kattints erre a nagy kék gombra!

Miért csatlakozz hozzánk?

• Stabil, 2009 óta működő, becsületes könyvelőiroda.

• A munkád számít, fontos feladataid lesznek.

• Korrekt, tisztességes cégvezető.

• Támogató szakmai közösség, összetartó csapat.

• Minőségtudatos, értékteremtő munkahely vagyunk.

Szuper! Ez való nekem >

Könyvelőiroda vagyunk

Nálunk nincs kapkodás, rohanás, összecsapott hanyagság. A munkánkat 6 évre visszamenőleg bármikor ellenőrizhetik. Ezért kiemelt prioritás, hogy a feladatok határidőre elkészüljenek, a lehető legprecízebb minőségben.

Ezt a preciz, felelősségteljes munkavégzést várjuk el irodavezető munkatársainktól is.

Ok, vállalom >

Felelősségteljes munkavégzés

Nálunk nincs kisfőnök, aki noszogatna. MunkaTÁRSat keresünk, nem csak egy dolgozót. A munkanapod te osztod be, de a nap végére el kell készülni az aznapi teendőkkel. Ez egy abszolut bizalmi pozíció.

Feladataid végzésében a részletesen kidolgozott, 11 év gyakorlatát tükröző működési szabályzat lesz a segítségedre. A szabályzatot szükség esetén fejlesztjük, aktualizáljuk, amiben a te javaslataidra is számítunk.

Megértettem, egyet értek >

Milyen feladataid lesznek?

Iratrendezés, dokumentumkezelés

Egyik fő feladatod a szerződések, postai levelek és a könyvelésre leadott számlák szkennelése, archiválása, megfelelő személynek való továbbítása lesz.

Rendben >

Számlázás, elszámolások

A befolyt árbevétel kiszámlázásában, pénzügyi elszámolások vezetésében is számítunk a precíz munkádra.

Sima ügy >

Az ügyvezető támogatása

Az ügyvezető munkájának háttértámogatásában (kimutatások, jelentések készítése) is számítunk a segítségedre.

Rendben Főnök >

Segítség a marketingben

Jelenleg az iroda marketingjét ügyvezetőnk irányítja, alvállalkozó marketingkivitelezők segítségével. Ha érzel magadban affinitást, hogy a marketing bizonyos területeit megismerd, és ezzel tehermentesítsd Gábort, az szuper lenne.

Nézzük meg >

Ügyfélfogadás

Ez főként a front office irodavezető feladata, de ha ő épp másik ügyféllel van elfoglalva, akkor neked kell határozott udvariassággal, kedves profizmussal fogadnod az érkező ügyfelet, vagy épp adóellenőrt.

Számíthat rám >

Csapatban dolgozunk

Nem magányos hősöket keresünk, hanem csapatban dolgozunk. Felelősséget vállalunk és számítunk egymásra. Rád is ha csatlakozol hozzánk.

Szívesen csatlakozom >

Ne jelentkezz, ha:

Magadra ismersz ebben a felsorolásban? Keress tovább, sok sikert!

Ha egész nap csak a mobilod nyomkodod, és a messenger minden csippanására félbehagyod a munkát hogy azonnal válaszolhass a barátnőidnek.

Figyu, ez egy munkahely. Nem kell leadnod, vagy kikapcsolnod a telefonod, és ha fontos a hívás, bármikor fel is veheted. De azért 10 percenként 20 perc instapihenő még nincs előírva a munka törvénykönyvében.

Ha csak a fizetésért dolgozol, a rádbízott feladatok elvégzését kötelező rosszként és nem kihívásként éled meg.

Olyan embert keresünk, aki örömét leli a végzendő feladatokban. Ha neked ez a munkakör nem fekszik, akkor keress tovább!

Ha rövid távon gondolkodsz, csak 1-2 hónapra keresel munkát.

Ha neked csak most átmenetileg van szükséged valami melóra, vagy szereted gyakran váltogatni a munkahelyeidet, akkor nem mi leszünk a jó megoldás számodra.

Ha összecsapod a rád bízott feladatokat, csak hogy minél előbb kész legyél.

Ha nincs türelmed az aprólékos, monoton munkavégzéshez, akkor ez a munkakör nem neked való. Olyan kollégát keresünk, akinek az a szuperereje, hogy türelemmel, kitartóan képes végezni a monoton, ismétlődő feladatokat is.

Ha nem tudsz csapatban dolgozni, ha nem számíthatnak rád a kollégáid.

Ha lazsázol miközben a többiek hajtanak. Vagy csak akkor akarsz dolgozni, amikor épp kedved van, és bekamuzott kifogásokkal mented ki magad az utolsó pillanatban, miközben a kollégáid számítanak rád, akkor inkább ne is jelentkezz!

Ha hazudozol, kevered a sz.rt, átgázolsz a kollégáidon, ha az érdeked éppen úgy kívánja.

Ha szeretsz a háttérből manipulálni, és akkor vagy elemedben, ha te mozgatod a szálakat, jobb ha nem is jelentkezel hozzánk. Azonnal kirúglak ha észreveszem, és hidd el, elég hamar kiszúrom az ilyet...

Jelentkezz, ha magadra ismersz >>

Rendelkezel legalább érettségivel.

Nem bizonyítványt várunk a csapatba, hanem a megfelelő EMBERt, de azért ha velünk akarsz dolgozni, szükséges hogy legyen érettségid, és az sem árt ha legalább folyamatban van a diplomád.

Van 1-3 év szakmai tapasztalatod hasonló területen.

Jelentkezhetsz pályakezdőként is, de azért előny ha van némi tapasztalatod, és tudod milyen tevékenységek várnak rád ebben a munkakörben.

Magabiztosan kezeled a számítógépet.

A munkaidőd 80%-át a gép előtt fogod tölteni. Rutinosan kell tudnod bánni vele. Word, Excel, e-mailezésnek tökéletesen mennie kell. Szamlazz.hu, Minicrm hamar beletanulsz.

Választékosan beszélsz, helyesen írsz, tudod az abc-t.

Ez nem vicc. Az iratok rendszerezéséhez elengedhetetlen hogy hibátlanul menjen az abc. A választékos beszéd, tökéletes helyesírás szintén olyan dolog, amit az iroda nívója megkövetel.

Megoldásorientált, pozitív személyiség vagy

Elkötelezett, eredményorientált, optimista kollégát keresünk. Aki precíz, felelősségteljes munkavégzésével, probléma-feltáró, megoldást kereső moráljával erősíti csapatunkat.

Hosszú távra, legalább 2-3 év időtartamra keresel biztos, stabil munkahelyet.

Nem kell hogy együtt menjünk nyugdíjba, de azért fontos hogy legalább 2-3 évre tervezzünk.

Monoton munkavégzés esetén is képes vagy a feladataidat kitartóan, 100% precizitással végezni.

A szkennelés, iratlefűzés, e-mailezés, számlázás, elszámolások vezetése nem a világ legváltozatosabb munkája. Akkor jelentkezz, ha bírod a monotonitást, kitartóan tudsz koncentrálni a feladataidra.

Törvényesen működő, stabil munkahelyet keresel.

Ahol be vagy jelentve, és a fizetésedet mindig határidőben, pontosan megkapod.

Képes vagy logikus rendszerben gondolkodni, a feladatok egymással való összefüggéseit megérteni.

Bizalmi pozíciód teljes tudatában végzed a feladataidat. Nem az a lényeg, hogy eltelljen a munkaidő. Komoly, felelős munkát bízunk rád, számítunk a szakértelmedre.

Fontos számodra az összetartó csapat, a támogató, pozitív munkahelyi légkör.

A Berger Könyvelőiroda egy olyan társaság, ahol mindenkire számíthatsz, és rád is számítunk ha csatlakozol hozzánk. Itt nincs fúrás, kavarás, kölcsönösen támogatjuk egymás munkáját.

Gyakori Kérdések

Amik másokban is felmerülnek.

 • Akkor is jelentkezhetek, ha nincs még tapasztalatom?

  Igen, releváns tapasztalat nélkül is jelentkezhetsz. A tapasztalattal rendelkezők viszont előnyt élveznek, ezt azért tudnod kell.

 • Mikor kell jönni dolgozni? Van fix munkaidő?

  Hétfőtől csütörtökig 9.00 - 17.00-ig vagyunk nyitva, Pénteken 9.00 - 15.00-ig. Ez lesz a te munkaidőd is. Hétvégén / este / éjszaka soha nem dolgozunk, pénteken 3-kor hazamegyünk.

 • Hol van az iroda, ahol dolgozni fogok?

  A Berger Könyvelőiroda Kft irodája Budapest belvárosában, a Nyugati Pályaudvar és a Jászai Mari tér között található. 1136 Budapest, Tátra utca 5/a. 3-as metró, 4-es 6-os villamos, 54-es trollibusz közelében.

 • Bejelentett, legális munkahelyem lesz?

  Természetesen igen. Ha nem is napi szinten, de hetente azért járnak hozzánk adóellenőrök. Ha akarnánk sem tudnánk feketén foglalkoztatni senkit. És nem is akarunk.

 • Mennyi a fizetés?

  Megállapodás kérdése. Neked kell megjelölnöd a bérigényed, amennyiért szívesen dolgoznál velünk. Ha nem vagy benne biztos, megadhatsz tól ig összegeket is. Ha a jelentkezéskor nem adsz meg bérigényt, akkor a személyes interjún megbeszéljük.

 • Nem szeretném lekötni magam. Mehetek 1-2 hónapra is?

  Nem igazán. Hosszú távra, legalább egy évre keresünk megbízható kollégát. Ha nem jön be, természetesen fel tudsz mondani, de azért olyan embert keresünk a csapatba, aki értékeli a stabil, megbízható munkahelyet.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Ha a honlap alapos elolvasása, és áttanulmányozása után szeretnél jelentkezni hozzánk,

küldd el fényképes szakmai önéletrajzod, bérigény megjelöléssel a A POZÍCIÓT BETÖLTÖTTÜK e-mailcímre, "back office irodavezető" tárgymezővel!

Köszi hogy itt tartasz és elolvastad a honlapot! Most már nincs más hátra, küldd el a jelentkezésed!

Várjuk az e-mailed >>

Kérdésed van?

Hívd fel irodavezetőnket Dinka Adriennt a 06 30 515 1005 -ös mobilszámon!

06 30 515 1005