JELENTKEZÉS
Komoly könyvelői tapasztalattal bírsz a KKV-szektorban és a lelkiismeretes, alapos munkádért becsülnek meg leginkább?
Netán a saját cég gondolatával barátkozol, de még akadozik a dolog, mert a megfelelő biztonsági hálót az ügyfélköröd kiépítése adná?

Ha egy olyan munkahelyen fektetnéd be a szabad kapacitásodat és a szakma iránti elhivatottságodat, ahol profikkal dolgozhatsz és perspektívát is kapsz a vállalkozói jövőd megalapozásához, akkor szavazz nekünk bizalmat – és vágjunk bele!

A magyar tulajdonú, 100%-becsületes, 2009 óta stabil nyereséggel működő Berger Könyvelőiroda

egy ELKÖTELEZETT, A VÉGLETEKIG PRECÍZ KÖNYVELŐT keres rugalmas konstrukcióban!

Vágjunk bele!

HOSSZÚTÁVON SZÁMÍTUNK RÁD.

Ez nem alkalmazotti pozíció – ha fél évre terveznél vagy azonnal kell a jó magas fizetés, akkor ez most nem neked szól…

Úgy képzeld el, hogy a saját vállalkozásodat építed – nulla rizikóval!

Nem kell ügyfélhajkurászással foglalkoznod, mert ezüsttálcán szállítjuk neked őket. Kizárólag az a felelősséged, amiben kivételes vagy: kiélni az aprólékos maximalizmusodat az új cégek működésének feltérképezésében és kifogástalanul bonyolítani az adóügyeiket!

Vágjunk bele!

Nézd meg irodánkat működés közben >

Image videónk megtekintéséhez kattints a gombra!

MINDEN ÚJ ÜGYFÉL A TIÉD!

Erre a szavunkat adjuk – ha bizalmat szavazol nekünk, mi is neked: ez egy hivatás. A kitartó és becsületes munkád igenis gyümölcsöt érdemel!

Otthonról rugalmas időbeosztásban te leszel az a szövetségesünk, aki a támadhatatlan szaktudásával hozzásegíti a céget, hogy az ígéretes start-up és lelkes KATÁs vállalkozók mellé milliós cégeket is behozzunk az ügyfélkörünkbe.

Ez komoly vállalás, de felkészültünk – és nem vesszük fél vállról, ha ebben a küldetésben mellénk állsz.

ŐSZINTÉN VAGY SEHOGY, IGAZ…?!

Az elején sokat, valóban sokat kell dolgozni – fokozatosan tudunk beépíteni az üzletmenetünkbe. Most többszáz milliós cégekre vadászunk – és itt bizony több és macerásabb az oda-vissza konzultáció, míg elfogadják az árajánlatot.

Az ideális az, ha most is dolgozol valahol, de mondjuk el akarsz jönni. Netán bedolgozol különböző cégekhez, vagy saját irodával próbálkozol, de még nem boldogulsz egyedül.

Értsd jól: ez nem azt jelenti, hogy nem ígérünk semmit, hanem azt ígérjük, hogy a derekas munkád és kitartásod kétségtelenül meg fogja érni – nemsokára.

Vágjunk bele!

EZ KEZDETBEN EGY FÉLÁLLÁS

Nyugodtan vállalhatsz még ügyfelet, bátran lekopizhatsz tőlünk dolgokat, ellesheted, melyik üzleti stratégiák a nyerők, hogy fejleszd a saját üzleted.
…bizalom, emlékszel?!
Viszont gyűlni fognak a fix ügyfeleid és minden a win-win kerékvágásba ér: kevesebb munka, kiszámíthatóbb bevételek, tervezhetőbb élet!
Ugyanaz a célunk: hogy elégedett legyél és maradéktalanul az ügyfeleknek tudd szentelni magad.

A BERGER-BIZALOM KÖRE

„Holnaptól” te kapod azokat az új ügyfeleket konzultációra, akik bekopogtattak hozzánk, hogy érdeklődnek a szolgáltatásunk iránt.

✔ Az 1 órás átvilágító Zoom-konzultáción lelkiismeretesen letapogatod a céget, hogy mindent megtudj róluk ahhoz, hogy a legalaposabban kiszolgálhassuk az igényeiket már az átvétel során.

➔ Persze, rögtön belekezdünk, de te profi vagy: higgadt, kötelességtudó és tapasztalt – ez nem téma.

✔ Majd a körültekintő felmérésed alapján javaslatot teszel, hogy milyen árajánlatot adjunk nekik, hogy mindenki mosolyogjon.

➔ 5+ év szakmai tapasztalattal pontosan tudod, ki mennyire komplikált, akkurátus vagy épp nem.

✔ A főnök elfogadja, ők is elfogadják – és te máris durálhatod neki magad, hogy felvedd a fonalat a cég mindennapi életében, mert mi ezt csináljuk: mindenről tudunk.

➔ Rendszeretőek és céltudatosak vagyunk – nem mindent-tudók, de a kifogástalan munka mellett köteleztük el magunkat

Vágjunk bele!

ALAPOSÁG ÉS PERSPEKTÍVA

✔ A legmegbízhatóbb szakemberekkel dolgozunk. A kollégák komoly, igényes profik 10+ év tapasztalattal – tényleg ”a krém”! A szakmai kompetencia és a megbízhatóság kőbevésett dolgok.

✔ Ígéretes cégeknek, lelkes induló vállalkozásoknak könyvelünk, virtuális irodai és vállalkozásindítási szolgáltatást és tanácsadást adunk. És most levadásszuk a segítségeddel a komoly nagyhalakat!

Vágjunk bele!

GYAKORLATIASSÁG ÉS HITELESSÉG

✔ Nem kihívásokat hajkurászunk, hanem a sztenderdizálható praktikus megoldásokat és a megérős ügyfeleket keressük! Nem szerteágazó a tevékenységünk – utazási irodát nem vállalunk ;)

✔ Stabil a cég, nem volt veszteséges évünk – szeretjük azt gondolni, hogy ez a szakmai támadhatatlanságunk mellett a feddhetetlenségünknek is köszönhető: nálunk nincs „okosba” trükközés, vagy szürke, kiskapus tippek – becsületes vállalkozásként adóbiztonságot nyújtunk.

A ZOOM-ZOOM

Kezet fogni, vállat összedörgölni vagy együtt kerti-partizni a világért sem kell az ügyféllel! Az egyetlen „szemtől-szemben” kontaktunk a cégekkel virtuális, EZÉRT fontos, hogy igényes, rendszerető és kifogástalan benyomást tegyünk rájuk.

Te is tudod, az emberek egyszerűen ilyenek: egy csinos kosztüm vagy elegáns öltöny azonnal önkénytelenül is azt mondja rólad: Hű, komoly ember! – …egyszerűen csak jót tesz egy kis hajmosott biznisz-megjelenést tenni a konzultációba, na! Deréktól felfelé elég ;)

Viszont: ha a 300 milliós ügyfél okvetlenül szemtől-szemben vágyik a meleg kézfogásodra, azért még a főnök is simán öltönybe-autóba pattan – szóval erre te is állj készen!

Vágjunk bele!

CSAPAT VAGYUNK – MEGOSZTJUK A TUDÁST!

➔ 6 könyvelő kolléga dolgozik a cégünknek – összesen 117 év szakmai tapasztalattal. Bármiben elakadsz, meginogsz, bátran fordulj hozzájuk – segítőkészek és szeretik is csillogtatni az eszüket ;)

➔ Havi 4 napot tölts az irodában, mondjuk a csütörtököt. A szakmai vezetővel átbeszélitek a cégeidet: a zűrös ügyeket, a problémás klienseket – ő ellenőrzi a munkád makulátlanságát, de rutinos-róka lévén, bármelyik jogszabálynak, hatálynak is rögtön tudja a lelőhelyét ;)

➔ Szakmailag nem lehet fogást találni rajtunk, de a technológiában még van hova felzárkóznunk – a digitalizáció terén simán lehet, hogy te tudsz újat tanítani nekünk: ha képben vagy az Adriana Accountinggal, PayPal integrációval vagy bármi modernizációs digi-törekvéssel, máris te vagy a favoritunk!

➔ A főnök nem fog nyüstölni semmivel – viszont amennyiben aggályok merülnek fel egy ügyféllel kapcsolatban, a könyvvizsgálónak jelented és ő intézkedik. Tróger, sumákoló, törvényszegő cégektől könnyedén és azonnal megválunk. Együtt vagyunk résen, hogy tisztességes top cég maradjunk.

KÖNYVELŐ VAGY – SPECIÁLIS EMBER.

Magunknak való, kimért, fanatikusan minőségtudatos figurák vagyunk.

Megszállottan figyelünk a határidőkre, folyton pörög a fejünkben, kinek milyen ígéretet tettünk, hogy nehogy csalódást okozzunk. Hiszen a bizalmukért a legkimagaslóbb minőség jár nekik tőlünk.

A kiváló könyvelő azt mondja: Ha én a szavamat adtam, akkor az kőbe van vésve – tekintsd elintézettnek.

A szenzációs könyvelő sokszor nem mond semmit. Ő „csak” (ha piros hó esik is, de 100%) szállítja a megbízást – hiánytalanul, hibátlanul, határidőre.

Vágjunk bele!
Számítunk rád – de csak akkor jelentkezz hozzánk, ha tiszta lelkiismerettel és teljes vállszélességgel elköteleznéd magad egy olyan hosszútávú megbízás mellett, ami odaadó, eltántoríthatatlan és konstans, kifogástalan minőségű munkát követel, viszont nemsokára minden résztvevő fél számára zamatosan gyümölcsöző együttműködéssé válik.

Ez egy komoly lehetőség – elhivatott professzionalistáknak. - Elvállalod?

Ha igent mondasz, küldd el fényképes szakmai önéletrajzod a jelentkezes @ bergerkonyvelo.hu e-mailcímre, "100%könyvelő" tárgymezővel!