Egy friss-pici bébivel osztozol életed minden másodpercén – mégis motoszkál benned, hogy úgy csinálnál valamit! Mint régen. És béna is lenne kiesni a könyvelő szakmából?
Kikezdhetetlen indokot keresel, hogy a nulla-huszonnégy babázás mellett igenis megmosd a hajad vagy feldobj egy laza sminket, mert egy Zoom-konzultáción vár egy ügyfél?
Eszed ágában sincs azonnal eszelősen 8 órában gürizni – de heti 4 pelus-mentes óra kvázi mentális wellness lenne a non-stop gügyörészés mellett?

Ha nem bánnád megint annak az elkötelezett könyvelőnek érezni magad, aki nemrég a folyton lebüfizett felsője helyett a lehengerlő agyával ejtette ámulatba a klienseket, akkor gyere!

A magyar tulajdonú, 2009 óta stabil nyereséggel működő Berger Könyvelőiroda

egy LELKIIMERETES ÉS ÉLETVIDÁM KATA&CÉGINDÍTÓ KÖNYVELŐT keres BÉBI-KOMPATIBILIS NAGYON-RÉSZMUNKAIDŐS (heti 4 órás) HOME-OFFICE MEGBÍZÁSRA!

#worklifeballance #mompower #babyfirst
Vágjunk bele!

MINDEN A PICIKE KÖRÜL FOROG – ÉS EZ ÍGY IS MARAD!

És ez becsszó – ha bizalmat szavazol nekünk, mi is neked: tudjuk, hogy van hasfájós szerda, lázas hétfő-reggel, rosseb-tudja-mi-baja-délután és lesz majd fogkibújós csütörtök-péntek!

Úgy 3 évig ez ilyen. De, tudod mit…?! Ez belefér, ha te vagy, aki írja a naptárad ;)

Most otthonról rugalmas időbeosztással szinten tarthatod a szaktudásod, tervezheted a 2év-múlvát és itt-ott megszökhetsz egy kis én-időre az igenis embert-próbáló anyaságtól.

Vágjunk bele!

A MEGBÍZÁSOD ABSZOLÚT BIZALMI.

Az ügyfeleid a KATÁsok és az induló Kft.-k lesznek. Az adózási forma kiválasztásában szaktanács-adsz nekik online egy 1órás Zoom-meeting keretében ügyfelenként.

Nem kell ügyfelet vadásznod, tálcán kapod a kontaktokat – munkaidőben. Amikor a Manócska mondjuk szunyál, egyezteted velük a neked ideális időpontot a Zoomra, amikor tuti van valaki, aki 30 (csajos-csini készülődés) +60 (meeting) + 60 (énidő) percig pesztrálja a bébit.

AZ ÜGYFELEID

A KATÁsok maradnak aztán a fix ügyfeleid: kb. 10-en, őket havi fél órában karbantartod-babusgatod havi 5.000 Ft díjazásért ügyfelenként. Kinek mire van igénye és kis Pinokkió-lelkiimeret-tücskeként küldesz egy kör-emailt, hogy ne felejtsék utalni 12-én az utalnivalójukat. A legfinomabb teendőd velük persze precízen intézni az éves beszámolójukat.

Konzultációnként keresel pénzt – nem sikerdíj-alapon, hanem per ügyfélhívás 15.000 Ft-ot. Barátságos, türelmes és szakmailag felkészült vagy eleve, szóval nem lesz kunszt: „csak” gondoskodnod kell róluk! Odafigyelsz a konkrét helyzetükre, belemész a kérdéseikbe és érthetően elmagyarázod, mikor mi is a legokosabb teendőjük.

Vágjunk bele!

AZT SZERETNÉNK, HOGY MINDENKI MOSOLYOGJON.

Azért keressük egymást, mert ez mindenkinek a legjobb így – neked is, nekünk is és a Törpének is.
Majdnem-full-time anya maradsz a bébidnek, mert nem fog beőrölni a munka – és te nem is kapsz sokkot vagy nyúzod a főnököt, hogy nem napi 6konzultációd van.
Up-to-date maradsz a szakmában és kényelmesen-praktikusan, ideális keretek között megágyazol a jövődnek – bizony, nem titkolt tervünk, hogy megtartsunk később, ha a vad oviba totyogás beindul ;)

MIÉRT MI?! MERT IMÁDJUK, AMIT CSINÁLUNK.

Ígéretes víziókkal teli start-upoknak, lelkes induló vállalkozásoknak könyvelünk, virtuális irodai és vállalkozásindítási szolgáltatást és tanácsadást adunk. Szeretjük a szakmát!

✔ Az ügyfeleinkkel együtt nyomjuk meg először az ON-GOMBOT, hogy biztos alapokon rajtolhassanak a napos oldalon – ez hálás és felemelő. Jó érzés, ha rend van és ívelhetnek magasra!

✔ Nem a kihívásokat hajkurászunk, hanem a praktikus megoldásokat és a megérős ügyfeleket keressük! Lelkesek, pozitívak és elhivatottak vagyunk – de utazási irodát nem vállalunk ;)

<

EZÉRT MEG PLÁNE MI!

✔ A kollégák komoly, igényes profik 10+ év tapasztalattal – tényleg ”a krém”! A szakmai kompetencia és a megbízhatóság kőbevésett dolgok. És persze az Oreós-keksz/évi céges marcipán-fieszta/14 havi fizu – imádjuk az (Oreós-kekszet). …mondd, hogy te is?!!

✔ Stabil a cég, nem volt veszteséges évünk, nálunk NO-GO a trükközés, ZÉRÓ szürke tippek –becsületes vállalkozásként adóbiztonságot nyújtunk. Klasszul: a hitelességünk a precizitásunk elsőszülöttje.

Vágjunk bele!

TE LESZEL A TARTALÉKOS ÁSZUNK

• Veled barátkoznak össze és neked szavaznak elkötelezett bizalmat a KATÁs ügyfeleink!

➔ A te kikezdhetetlen szakértelmed és pozitív bátorításod lesz az, amitől azt érzik: klassz dolog volt belevágni, nem vagyok egyedül, boldogulok a vállalkozó világban!

ÉS TE LESZEL A TARTALÉK-KINEVELŐ TITKOS FEGYVERÜNK IS

Az egyre magabiztosabb kis KATÁs titánjaid egyre sikeresebbek lesznek – és „saaajnos kénytelenek” lesznek idővel komolyabb céget alapítani…

➔ Határozott vagy és gyakorlatias – tehát sima ügy neked, ugyanolyan profin és hulla-cukin boldoguljAddigra pont beérnek, mire te is több energiát szeretnél a karrieredre fordítani. Win-win. És maradsz velük és velünk – és: még egy WIN.

Vágjunk bele!

REMEK LESZ – ÉS EZ EGY ÍGÉRET!

➔ Ha az anyaság csodájának dacára kocogtatja a vállad a hivatásod iránti elkötelezettség, akkor most a Lurkód érzelmi fejlődésének kockáztatása nélkül engedhetsz a kísértésnek – heti 4 óráról beszélünk.

➔ Ha a szakmai tapasztalatod megbízható lábakon áll, máris megkezdheted kiaknázni ezt a biztonságos jövőképpel kecsegtető perspektívát!

➔ Ha pozitív és konstruktív vagy az ügyfelekkel, borítékolva van a munkád megérdemelt és jól fizető gyümölcse.

➔ Kalandorok kíméljenek – kényelmesen, hosszú távra, biztos nem a következő beszámolóig keresünk egy elhivatott, megbízható, derűs kollégát, aki felismeri, hogy ez így egy chill-mommy konstrukció – és érti, hogy mi lesz a lojalitásának a kellemes mellékhatása!

Vágjunk bele!

Tuuudom, rohannod kell, a Bébinek kellesz – nem is tartalak fel tovább!

Gyere velünk: bízzuk egymásra a legbecsesebb kincsünk boldogságát, hogy… boldogság legyen!

Küldd el fényképes szakmai önéletrajzod a jelentkezes @ bergerkonyvelo.hu e-mailcímre, "MOM-POWER KÖNYVELŐ" tárgymezővel!

Várjuk az e-mailed!