JELENTKEZÉS
Verhetetlen a logikád? A probléma-detektáló képességed kivételes?
Szakmailag nem lehet fogást találni rajtad, mert nem csak azonnal kiszúrod az ok-okozati ellentmondásokat, de egyből fel is számolod őket?
Végre egy olyan cégnél dolgoznál, ahol a top prioritás, hogy ne elsikamikáljuk, hanem kikezdhetetlen megoldásokkal végérvényesen kiiktassuk az összes malőrt?

Ha a tények, számok és adatok világa neked az édes-otthon, és érzed a szakmai magabiztosságot, hogy te ellenőrizd a 6 fős tapasztalt, szakértő könyvelőcsapat munkáját, akkor: Üdv itthon!

A magyar tulajdonú, 2009 óta stabil nyereséggel működő Berger Könyvelőiroda

egy KÉRLELHETETLENÜL RACIONÁLIS „HIBA-DETEKTOR” KÖNYVVIZSGÁLÓT keres szakmai vezetőnek!

Vágjunk bele!
Az etalon könyvvizsgáló nekünk egy szőrszálhasogató és kekec KKV-specialista

aki vállalja a kákán is csomót kereső rossz-zsaru szerepet azért, hogy jó-zsaruként aztán beavassa a kollégákat a kibogozásba.

Alapvetően nincsenek bonyolult dolgok – állj a csapat élére és bizonyítsd be, hogy mindenre létezik pofonegyszerű megoldás, ha hajlandóak vagyunk leásni a gondok gyökeréhez!

Vágjunk bele!

Nézd meg irodánkat működés közben >

Image videónk megtekintéséhez kattints a gombra!

Miért mi?

Ígéretesen prosperáló cégeknek, lelkes induló vállalkozásoknak könyvelünk, virtuális irodai és vállalkozásindítási szolgáltatást és tanácsadást adunk. És a legjobb szakemberekkel dolgozunk.

Nem kihívásokat hajkurászunk, hanem a sztenderdizálható praktikus megoldásokat és azokat az ügyfeleket keressük, akiknek megéri dolgozni!

A kollégák nem kezdők

✔ akikbe bele kell verni a könyvelési 1szer1et! Ők komoly 10-25 év tapasztalattal rendelkező, munkájukra igényes profik – nálunk csak a szakmai nüanszok szépségében kell segítened nekik kicsit ;)

✔ Máshol irodába, értekezletre, ügyfélkonzultációkra és pofavizitre kell bejárnod – itt annyi kell, hogy legyen meg a munka és egy havi beszámolóval boldoggá teszed a tulajdonost!

✔ Nem volt veszteséges évünk, becsületes vállalkozás vagyunk: itt nincs trükközés, szürke tippek vagy sundi-bundi: adóbiztonságot nyújtunk pazar szakmai minőségben.

Vágjunk bele!

PRO CSAPATNAK PRO KÖNYVVIZSGÁLÓT!

Több szem, többet lát és mi számíthatunk egymásra – együtt legyűrünk minden akadályt!
Te vagy az iroda szakmai vezetője – kiadós, 5-10 év könyvelői ÉS könyvvizsgálói tapasztalattal, pénzügyi-számviteli végzettséggel.
Te segíted kibogozni a gordiuszi csomót, ha adózási kérdésben a könyvelő kollégák elakadnak és ellenőrzöd a munkájuk makulátlanságát.
Számodra tiszta sor, hogy a mi szakmánkban csakis az elfogadható, ha nincs hiba. Mert különben dől a kártyavár – és valaki fizeti… Nálad minden áll – stabil logikus lábakon.

KKV-specialista vagy.

A multis lét szép-meg-jó, de ez itt az igazi Chicago!

Ugyan kisebb a felelősség, de több a macera, spécibb dolgokban kell gyorsabban reagálni, nincsenek olyan letisztázott folyamatok.

Kedvedre való, hogy hasíthat az eszed: mindig megőrzöd a hidegvéred és a tévedhetetlen analíziseiddel és az objektív helyzetdiagnosztikáddal tiéd az utolsó szó.

Hiba van, volt, nincs.

Tiéd az utolsó szó: az irodánk a XIII. kerületben, a Tátra utca 5/a alatt található – bár otthonról dolgozol, de havi 4 alkalommal itt konzultálhatsz a 6 könyvelő kollégáddal: megismerni a cégeiket, átbeszélni a zűröseket. Bárhol elakadnak, te a végére jársz. Ha valami nem kerek, jogszabály-érvényességet és -relevanciát, törvényeket, hivatkozást, hatályt ellenőrzöl. Kiváló könyvvizsgálóként, tudod, mit hol keress – ez ujjgyakorlat. Hiba van, volt, nincs!

Vágjunk bele!

Easy Rider

Higgadtan lekezeled a NAV-ot: ha adóellenőrzést kap egy cég, akkor te világítod először át az anyagot. Ha van olyan nyomógomb vagy egyenetlenség, amire ráharaphatnak ne-talán-tán, te kiszúrod – tudja az ügyfél, rendezze a könyvelő, oldjátok meg!

Szimpla ügymenetet szeretünk – csak a szakbarbárok és a sumákolók pánikolnak, mi bravúros hozzáértéssel rendezzük a gondokat.

Kriptovaluta és hasonló izék

Mindenben mi sem vagyunk éllovasok – de már itt vagy te!

Eléggé offline csörgedezünk: a digitalizációnk csúcsa egyelőre az RLB60 könyvelőprogram – felhőben vannak az állományok, de a számlákat még képfájlként szkenneljük…

Légyszi, itt bátran vedd elő a szarkasztikus éned és egrecíroztass minket a digi-világvégéig, mert ez 2021-ben lassan kínos!

Adriana Accounting kellene, meg PayPal, Barion, meg bármi különleges igényt kezelő program már nem újdonság, aminek a létezéséről valószínűleg sejtelmünk sincs, neked legyen.

Kutass, told, szekálj minket addig, míg be nem vezetjük!

Vágjunk bele!

Nyugodtság van.

A főnöködben azt fogod szeretni, hogy szinte nincs – amolyan tanácsadói viszonyban lesztek.

Ha küldesz egy havi jelentést, ő boldog. Ha az új munkatárs felvételében könyörtelenül megmondod a véleményed, az csodás. Ha beszámolsz a könyvelők teljesítményéről, azért hálás. Ha a kollégák cégeiről digitális jegyzetet csinálsz és megosztod vele, madarat lehet fogatni vele. Ha rajtakapsz egy ügyfelet krónikus trógeroláson vagy szimpla csaláson, elhajtja a semmirevalókat, mert mi nem adjuk a nevünket a csaláshoz! Ha a székhelyszolgáltatással kérdezhet tőled, örök hálája üldözni fog.

Idő-ráfordítás tekintetében

ez egy félállás - neked nem kell ügyfelezni, max. ha valami 200-300milliós bazi cég jön. Te kizárólag a könyvelők prémium teljesítményéért vagy felelős – ó, és mindemellett: 14 hónapot számlázunk az ügyfeleknek, te is nekünk ;)

Vágjunk bele!

Te vagy az ultimatív meós,

✔aki tényszerűre, logikusra, egyszerűre és hibátlanra összefogja a dolgokat. Erre van ráállva szemed, a füled és az agyad, az egész idegrendszered.

✔aki nem enged senkit maszatolós radírozgatással bénázni, ha ordít a kézenfekvő megoldóképlet, amivel tökély lesz a rend. RESET ÉS ÚJRA – ÉS NA-UGYE?!

✔ aki nem csak észjárásban, hanem kíváncsiságban és fejlődésben is hasít: aki nem bír létezni, ha valami nem áll össze és addig megy utána, míg fel nem göngyölítette a kikezdhetetlenül korrekt új-t.

Vágjunk bele! >

REMINDER: A digitalizáció. Fontos. Ez legyen a prioritás nálad!

Felügyeld mostantól te a maximális racionalizmust a Bergernél és a könyvelésünk hibátlan professzionalitását – gyere és csatlakozz hozzánk a legrövidebb egyenes úton!

Küldd el fényképes szakmai önéletrajzod, bérigény megjelöléssel jelentkezes @ bergerkonyvelo.hu e-mailcímre, "könyvvizsgáló" tárgymezővel!